Preskusite Microsoft Office 2010


Preskusite Microsoft Office 2010

Preberite si 10 razlogov za preskus sistema Office 2010. Poleg opisanega smo našteli tudi sistemske zahteve za delo z Microsoft Office 2010.

Preskusite Microsoft Office 2010
10 razlogov:

1.) Boljša ponazoritev zamisli.
V sistemu Office 2010 so na voljo številne možnosti načrtovanja, s katerimi lahko svoje zamisli ponazorite tako, da boste dosegli večji učinek pri občinstvu. Z novimi in izboljšanimi orodji za oblikovanje slik, kot so barvna nasičenost in umetniški učinki, lahko ponazoritve spremenite v prava umetniška dela. Številne nove teme, ki jih lahko prilagodite, in postavitve grafike SmartArt®, omogočajo oblikovanje predstavitve tako, da se bodo zamisli vtisnile v spomin.
2.) Dokončajte več opravil med sodelovanjem z drugimi.
Zbirajte zamisli, sinhronizirajte različice in hitreje dosezite roke, ko delate v skupinah. V Wordu 2010, PowerPointu 2010, zbirki Excel Web App in zvezkih OneNota 2010 v skupni rabi je na voljo funkcija soavtorstva, ki omogoča, da isto datoteko urejate hkrati z drugimi, tudi če so na različnih lokacijah.3.) Uporaba znanih funkcij Officea na več mestih in v več napravah
Z Officeom 2010 lahko opravila dokončate v načrtovanem obdobju.

Microsoft Office Web Apps
Razširite izkušnjo s sistemom Office 2010 v splet. Shranite Wordove, Excelove, PowerPointove in OneNotove datoteke v splet, nato pa skorajda kjer koli dostopajte do njih, jih urejajte in omogočajte skupno rabo vsebine.

Microsoft Office Mobile 2010
Ostanite na tekočem in hitro odgovorite z novo mobilno različico programov sistema Office 2010, zasnovanih posebej za telefon, v katerem je nameščen sistem Windows.

Microsoft SharePoint Workspace 2010
Sinhronizirajte sezname in knjižnice SharePointa 2010 s programom SharePoint Workspace, prej imenovanim Microsoft Office Groove, tako da lahko v računalniku kadar koli dostopate do datotek, si jih ogledujete in jih urejate. Ko znova vzpostavite povezavo, bo vse samodejno sinhronizirano s strežnikom SharePoint Server.


4.) Ohranjanje povezave z omrežji v podjetjih in družabnimi omrežji.
Outlook 2010 je vaše zvezdišče za sodelavce, stranke in prijatelje. Outlook Social Connector omogoča hiter ogled zgodovine e-pošte, srečanj ali prilog, ki jih prejmete od drugih. Pridobite dodatne podatkov o osebah in ne izgubite stika s poslovni in osebnim krogom ljudi s SharePointovim mestom »Moje mesto«, storitvijo Windows Live ali z drugimi priljubljenimi mesti drugih ponudnikov.

5.) Takojšnje pošiljanje sporočila
Oddajajte PowerPointovo predstavitev oddaljenemu občinstvu, ne glede na to, ali imajo v računalniku nameščen PowerPoint ali ne. Nova PowerPointova funkcija oddajanja diaprojekcije omogoča, da predstavitev izvajate v svoji pisarni, medtem ko jo občinstvo v živo spremlja v spletnem brskalniku.


6.)
Ustvarjanje zmogljivih vpogledov v podatke
Z novo funkcijo za analizo podatkov in ponazoritev v Excelu 2010 lahko označite pomembne trende. Nova funkcija grafikonov sparkline zagotavlja pregledno in jedrnato predstavitev podatkov z majhnimi grafikonu v celicah delovnega lista. Z razčlenjevalniki pa lahko filtrirate in segmentirate podatke vrtilne tabele v več plasti in tako porabite več časa za analiziranje ter manj za oblikovanje.


7.) Preprosto upravljanje velikih količin e-poštnih sporočilPrihranite dragoceni čas tako, da izboljšate učinkovitost mape »Prejeto«. Outlook 2010 omogoča stiskanje dolgih e-poštnih niti v nekaj pogovorov, ki jih lahko razvrstite v kategorije, jim dodelite prioriteto in jih priročno shranite. Nova funkcija »Hitri koraki« omogoča izvedbo opravil z več ukazi z le enim klikom, na primer odgovor in izbris.

8.) Ustvarjanje privlačnih predstavitev
Pritegnite pozornost občinstva s prilagojenimi videoposnetki v predstavitvah. Vdelajte videoposnetke in jih urejajte neposredno v PowerPointu 2010. Obrežite jih, jim dodajte zatemnitve in učinke ali dodajte zaznamke ključnim prizorom. Videoposnetki, ki ste jih vstavili iz datotek, so zdaj privzeto vdelani, tako lahko omogočite skupno rabo dinamične predstavitve, ne da bi morali upravljati ločene predstavnostne datoteke.


9.) Shranjevanje zamisli in sledenje zamislim na enem mestu
Z OneNotom 2010 dobite najboljši digitalni zvezek za spremljanje, razvrstitev in skupno rabo besedila, fotografij ter video- in zvočnih datotek. Z novimi funkcijami, kot so sledenje različicam strani, samodejno označevanje in povezane opombe imate več nadzora nad informacijami, tako da ste vedno na tekočem z vsebino in spremembami drugih.

10.) Hitrejše in preprostejše delo na prilagojen način
S pogledom »Microsoft Office Backstage™« smo nadomestili tradicionalni meni »Datoteka«, da bi omogočili uporabo osrednjega in prostora za vsa opravila upravljanja datotek, vključno s shranjevanje, skupno rabo, tiskanjem in objavljanjem. Izboljšani trak, ki je vključen v programih sistema Office 2010, omogoča hiter dostop do ukazov ter ustvarjanje ali prilagajanje zavihkov tako, da ustrezajo vašemu načinu dela.SISTEMSKE ZAHTEVE
Pri nadgradnji sistema Microsoft Office 2007 na izdajo 2010 vam ne bo treba nadgraditi strojne opreme, čeprav boste morda morali namestiti podprt operacijski sistem. Pri nadgradnji zbirke Microsoft Office 2000, 2003 ali Office XP na izdajo 2010 boste morali zagotoviti, da programska oprema in operacijski sistem ustrezata minimalnim sistemskim zahtevam za Microsoft Office 2010.

Priporočamo, da pred namestitvijo izdelkov sistema Microsoft Office 2010 ocenite svoj računalnik in preverite, ali računalnik ustreza minimalnim sistemskim zahtevam ali jih presega.

Primer: Office Professional 2010 (minimalne zahteve)
Računalnik in procesor: 500 MHz ali hitrejši
Pomnilnik: 256 MB pomnilnika RAM; priporočamo 512 MB za grafične funkcije, takojšnje iskanje v Outlooku in določene dodatne funkcije.
Trdi disk: 3,0 GB nezasedenega prostora na disku
Zaslon: Zaslon z ločljivostjo 1024 x 576 ali večjo
Operacijski sistem: Windows XP s servisnim paketom SP3 (samo 32-bitni operacijski sistem) ali Windows Vista s servisnim paketom SP1, Windows 7, Windows Server 2003 R2 s storitvami MSXML 6.0, Windows Server 2008 ali novejši 32- ali 64-bitni operacijski sistem.
Grafika: Za strojno pospeševanje grafike potrebujete grafično kartico DirectX 9.0c s 64 MB grafičnega pomnilnika ali več.

Priporočamo procesor najmanj 1GHz ali več ter vsaj 1GB pomnilnika.


Preizkusne verzije (30 dni brezplačno)

Office Home and Business 2010 - preizkus

Office Home and Student 2010  - preizkus

Microsoft Office Professional Plus 2010 - preizkus (60 dni)


V kolikor želite pa lahko kupite Microsoftove izdelke tudi pri nas.
 
 
Slikarski tečaji

PIARA Racunalniski servis 9.5 od 10 temelji na 1326 ocenah.