Računalniške Storitve


Računalniške Storitve

Računalniški servis PIARA vam nudi vse vrste računalniških storitev tako za domače uporabnike kot tudi podjetja.
Nudimo servis osebnih in prenosnih računalnikov, servis računalniške opreme in tiskalnikov, prodajo strojne in programske opreme, SMD servis, servis GSM aparatov, prodajo originalnih in nadomestnih kartuš in tonerjev, izdelavo spletnih strani in trgovin, spletno gostovanje, postavitev mrež ter ostala računalniška dela.

Odlikuje nas več kot 10 let izkušenj ter zaupanje velikega števila podjetij po celi Sloveniji. Vabljeni ste, da nas obiščete v našem servisu, po potrebi pa pridemo tudi k vam. Pokličite nas in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Podjetjem nudimo tudi vzdrževanje računalnikov, tiskalnikov, strežnikov ter omrežij. Za vzdrževanje nas pokličite in prepričani smo, da naše ponudbe ne boste mogli zavrniti. Vzdrževalne pogodbe že od 9,00 EUR + DDV / računalnik in z 30% rabatom na opravljene storitve.
Poleg vzdrževanj pa ponujamo tudi razne akcije za podjetja.
Profesionalen pristop ter usposobljen kader vam bo zagotovo pomagal rešiti še tako veliko težavo.

Za domače uporabnike pa pripravljamo posebne akcije, ki bodo omogočile lažjo dostopnost nekaterih storitev.


Gasilci, policisti, študentje in upokojenci imajo 10% popust na računalniške storitve na naši lokaciji. Popust ne velja za v naprej dogovorjeno ceno popravila, ki jo dogovorita stranka in serviser!