Vzdrževanje računalnikov


Vzdrževanje računalnikov

Vsem podjetjem nudimo vzdrževanje računalnikov ter računalniške opreme. Zaradi različne opreme in njene starosti ter različnih programskih okolj je najbolje, da nas kontaktirate o cenah vzdrževanja na vaši lokaciji.

Vzdrževanje računalnikov priporočamo vsem podjetjem saj bodo tako prihranili pri zaposlitvi osebe, k bi morala za to skrbeti. Za potrebe vzdrževanja računalnikov je potrebno osebo konstantno izobraževati, kar pa je za marsikatero podjetje zelo drago. Tako se vam najbolj obrestuje najem tehnika ki bo skrbel za vzdrževanje računalnikov v vašem podjetju. Vse stroške nenehnega izobraževanja ter zaposlitve osebe tako prevzamemo mi, vi pa si lahko brezskrbi oddahnete saj za vzdrževanje računalnikov v vašem podjetju skrbi skupina strokovnjakov z dolgoletnimi izskušnjami ter lastnimi prostori servisa.

Po kratkem obisku ali telefonskem pogovoru glede na pridobljene informacije o trenutnem stanju v vašem podjetju se lahko dogovorimo tudi za pavšalni znesek ali določen rabat na storitve pri vzdrževanju računalnikov.

Zaradi celotne ponudbe računalniških storitev (servis na terenu ter na lokaciji podjetja, bogata ponudba računalniške opreme ter kartuš in tonerjev, izdelava strani, ...) je odločitev lažja, saj bo za celotno IT infrastrukturo lahko skrbelo eno podjetje in bo s tem poslovanje potekalo lažje ter učinkoviteje.

Vabimo vas, da nam pošljete povpraševanje za vzdrževanje, servis ali prodajo računalniške opreme ter kartuš in tonerjev na naš email naslov: info@piara.si ali nas pokličete na 01 / 2511354 oziroma 041 / 596992.