Pregrevanje prenosnika - čiščenje računalnika


Pregrevanje prenosnika - čiščenje računalnika

Se vam pregreva prenosnik ali osebni računalnik?

 

Poskrbite za pravilno hlajenje svojega prenosnika ali osebnega računalnika takoj!

Večina poškodb matične plošče ali grafične kartice se zgodi zaradi pregrevanja prenosnika ali osebnega računalnika. Visoke temperature so velikokrat usodne za različne poškodbe plošče, pregretje grafičnih čipov ter ostalih komponent prenosnika ali osebnega računalnika. Čiščenje hladilnega sistema je osnova kot pri servisu avtomobilov menjava olja. Termalne paste in termal pade na hladilnih sistemih je potrebno menjati ter očistiti hladilni sistem saj le tako lahko vaš prenosnik ali osebni računalnik deluje nemoteno in pri priporočenih temparaturah kjer je delovanje računalnika optimalno.

Strošek čiščenja prenosnika ali osebnega računalnika je dostikrat neprimerno manjši od saniranja posledic pregretja. Zato svetujemo da opravite čiščenje hladilnega sistema in notranjosti vašega prenosnika ali osebnega računalnika vsaj enkrat na dve leti. 
Z veseljem vam bomo pokazali slike kakšen je hladilni sistem po tem času in zgrozili se boste. Testi bodo tudi pokazali koliko se bo znižala temperatura pri delovanju ter obremenitvi in opaziti bo veliko razliko!

Večina vestnih strank se poslužuje te storitve enkrat letno (največkrat pomladi pred dvigom temperatur), računalničarji in ostali v IT branži pa tudi do dvakrat letno saj le optimizirano delovanje zagotavlja nemoteno delo.

Cena čiščenja notranjosti osebnega računalnika z menjavo termalnih past ter testiranjem stane: 30,00 EUR z DDV.
Cena čiščenja notranjosti prenosnika z menjavo termalnih past in termal padov stane: 65,00 EUR z DDV.


V našem servisu se zavedamo, da je dandanes težko biti brez računalnika, zato se potrudimo, da so računalniki oziroma prenosniki, ki se prevzamejo v dopoldanskem času končani do konca dneva, da stranka lahko že nemoteno uporablja svoj računalnik oziroma prenosnik.
V kolikor želite preprečiti pregrevanje prenosnika ali osebnega računalnika, ga pripeljite na servis in izboljšali bomo njegovo delovanje!

Kdaj lahko pripeljem prenosnik ali računalnik na čiščenje hladilnega sistema?
Pričakujemo vas od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00 uro.

PIARA, Računalniški servis
Cesta v Mestni Log 55
1000 Ljubljana

01/2511354
041/596992