Servis tiskalnikov


Servis tiskalnikov

Smo profesionalni servis tiskalnikov in računalniške opreme. Servisiramo vse vrste tiskalnikov, multifunkcijskih in faks naprav. Imamo več kot 10 let izkušenj in neprestanega izobraževanja na področju servisa elektronike, servisa računalnikov in servisa tiskalnikov. Z novimi tehnologijami ter nenehnim izpopolnjevanjem zagotavljamo kvaliteten in hiter servis tiskalnikov in ostale računalniške opreme.

Kvaliteten, zanesljiv in hiter servis tiskalnikov je za nas in naše stranke na prvem mestu!

V kolikor imate težavo s tiskalnikom ali katerokoli drugo napravo nas lahko pokličete ali obiščete naš servis vsak delovni dan. Prijazni tehniki Vam bodo pomagali rešiti težavo in poskrbeli za hiter servis vašega tiskalnika ali druge naprave.

Svojim strankam zagotavljamo tudi tehnično podporo na daljavo v primeru manjših težav kot so namestitve gonilnikov, nastavitve tiskalnikov ter mrežne nastavitve.

Poleg servisa Vam nudimo tudi ugoden potrošni material za vaš tiskalnik. Z ugodnimi rešitvami za tisk ter prijazno ceno izpisa Vam lahko prihranimo ogromno denarja. Preverite cene kartuš in tonerjev v naši spletni trgovini ali nas kontaktirajte.

Z veseljem Vam bomo pripravili ponudbo za potrošni material pri kateri boste ogromno prihranili.