Nalaganje ...

O Nas

Piara Računalniški servis že od leta 2005

Ker se zavedamo, da stranka ni le številka, se posvetimo strankam in poskrbimo, da je njihov računalnik popravljen kvalitetno in ob pravem času. Pri nas imamo posluh za vas! Zaradi dolgoletnih izkušenj in strokovnosti, nam zaupajo tudi večja podjetja, prav tako pa uživamo ugled tudi od ostalih servisov v Sloveniji, saj z njimi sodelujemo in jim pomagamo pri odpravi kompleksnejših težav pri popravilih računalniških komponent.

Računalniška trgovina PIARA
Ker je poleg servisa potrebno zagotoviti tudi novo opremo (res je, ne da se vsega popravit), smo se odločili, da stopimo korak naprej in pripravimo spletno trgovino, kjer bodo vnešeni le tisti artikli, ki imajo zalogo pri slovenskih dobaviteljih in tako bo večina naročil urejena v najkrajšem času. Poleg tega pa smo za naše stranke znižali cene, pripravili posebne ugodnosti ob prijavi prejemanje popustov in novic ter uredili možnost prevzema tudi v servisu.
V kolikor pa česa ne najdete pa nam le pišite saj je verjetno potrebno naročiti željeni artikel pri dobavitelju iz tujine.

Kaj počnemo?
Večinoma naše delo obsega skrb za obstoječe poslovne stranke ter reševanje tekočih dnevnih problemov v računalniškem servisu. Tako se skoraj vsak dan srečujemo s kako novo še neodkrito težavo, saj je naše delo zelo raznoliko in računalniškemu serviserju pri nas prav gotovo ne more biti dolgčas 🙂

Zgodovina Podjetja
Od polne sobe računalnikov doma, do pisarne na Tržaški cesti 2, selitve v TPC Murgle in osnovanju servisa, kot ga imamo še danes. Od 2005 se je popravilo ogromno računalnikov in spoznalo veliko ljudi, katerim smo pomagali in popravili njihove naprave. Stkalo se je mnogo poznanstev in prijateljstev in še danes se trudimo, da smo servis, ki je strokoven in prijazen do stranke.

Izdelava Spletnih Strani in Gostovanje
Vsako leto izdelamo nekaj spletnih strani in tako potrebujemo tudi zmogljiv strežnik za razvojna okolja. Tako danes gostujemo preko 100 podjetij ter domen in našim strankam zagotavljamo izgradnjo spletnih strani s kvalitetnim strežnikom, ki omogoča hitro nalaganje strani, hkrati pa skrbi za varnost podatkov, varnostno kopiranje vsebin in sporočil. Za izdelavo spletnih strani nas kontaktirajte in pripravili vam bomo ponudbo ter se za vas potrudili tudi pri načinu pridobivanja strank, saj danes ni le pomembno da si viden, danes moraš znati pridobiti stranke.

Skrb za naravo – Obnovite svojo napravo
Dnevno se zavrže nenormalne količine računalniških odpadkov. Kot serviserji se zavedamo da bi več kot polovico teh naprav lahko popravili ampak je družba potrošniško naravnana in s svojim obnašanjem zelo škodujemo naravi. Popravite svojo napravo in prizanesite naravi.

Sodelovanje z nami – Outsourcing!
Imate podjetje in bi radi zagotovili servis računalniških naprav za svoje stranke? Ni problema, lahko se dogovorite z nami in pomagali vam bomo pri popravljanju računalnikov za vaše stranke. Prednostna obravnava in ugodna cena za rast vašega posla. Tudi za fizične osebe ponujamo posebne popuste in nagrade pri večkratnem sodelovanju z nami.

Servis PIARA

Ljubljana z okolico

Vse vrste popravil

Že 18 let delovanja

Računalniški servis PIARA

Servisiranje osebnih in prenosnih računalnikov ter računalniške opreme

Računalniški Servis PIARA

Naše delo obsega različna področja delovanja

Servis Računalnikov
Imate problem z vašim računalnikom? Je postal počasen, bi ga radi nadgradili? Pokličite nas!
Apple Računalniki
Pri nas vam lahko ponudimo tudi servis Apple računalnikov, Mac, iMac, Macbook Air, Macbook Pro.
Reševanje podatkov in Backup
Rešimo lahko vaše izgubljene podatke in poskrbimo, da do tega ne pride več.
Omrežja in mrežna oprema
Uredimo ali popravimo vam vaše omrežje, izboljšamo doseg WIFI, zaščitimo vaše brezžično omrežje in namestimo požarni zid.
Malware in Odstranjevanje Virusev
Zaščitimo vaše naprave in odstranimo škodljivo programsko opremo ter viruse, spyware, malware.
Servis Prenosnikov
Vaš prenosnik postaja glasen in počasen? Ni problema, za vse imamo rešitev. Pripeljite vaš prenosnik v servis.

Diagnostika Naprave

Izjemno pomembno je, da napravo pravilno diagnosticiramo

Naši usposobljeni serviserji z dolgoletnimi izkušnjami, vam bodo pomagali ter vašo napravo pregledali, našli napako ali težavo ter vas o tem tudi obvestili. Po opravljeni diagnostiki in vaši potrditvi popravila naprave, pa bodo serviserji odpravili težavo ter uredili vse potrebno, da bo vaša naprava lahko spet delovala nemoteno.

Skrb za Stranke

Zavedamo se kako pomembna je skrb za stranko

Dolgoletno delo vam vedno prinese spoznanja, ki te oblikujejo in izpopolnijo. Nam je že od ustanovitve naprej zelo pomembno, kako se odražamo do strank in poskrbimo, da so zadovoljne z našo storitvijo. Nihče ni popoln in tudi nam kdaj zaradi množice dela ne uspe vsega urediti, ampak se zavedamo zmožnosti in se trudimo ugajati našim strankam še naprej.

Pripeljite Vaš Računalnik v servis PIARA!

Pozanimajte se za prosti termin za pregled vašega računalnika ali druge naprave.

V začetku Korone sem poslal dva prenosnika po pošti v popravilo, saj smo doma imeli le moj službeni računalnik, prenosniki pa so bili v okvari. Po pogovoru s serviserjem sem mu razložil, da otroci nujno potrebujejo prenosnike za šolanje od doma in že naslednji dan so me serviserji v PIARI razveselili s klicem, da sta oba prenosnika popravljena in pripravljena za pošiljanje nazaj. Vsa družina je bila vesela in od takrat smo vaše zveste stranke!
Marjan Berdič
Domžale