Pomoč na daljavo


Pomoč na daljavo


Pomoč na daljavo
Glede na vse večje povpraševnje ponujamo sedaj tudi "Pomoč na daljavo - oddaljena pomoč". S to storitvijo omogočamo veliko podjetjem ter domačim uporabnikom hiter odziv ter rešitev marsikatere težave, ki jo zlahka uredimo preko interneta z dostopom do namizja vašega računalnika.

Pri pomoči na daljavo uprabljamo visoko stopnjo varnosti pri povezavi na vaš računalnik. V veliko primerih gre za manjše napake ali vprašanja naših uporabnikov kjer lahko že v nekaj minutah rešimo situacijo ter tako prihranimo čas, ki bi potekel preden bi se na terenu oglasil naš tehnik. Mnogokrat je pomoč na daljavo najboljša in najcenejša rešitev vašega problema. Cena storitve se s stranko dogovori predhodno glede na problem,  tako, da je pomoč na daljavo ena najbolj preprostih storitev našega podjetja.

Večina naših posegov preko pomoči na daljavo je krajših od pol ure. Tako največkrat strankam pomagamo odpraviti napako že za razumnih 25,00 EUR z DDV.
Po uspešno opravljeni storitvi posredujemo naročniku / stranki račun za plačilo storitve pomoč na daljavo.

V kolikor želite, da se povežemo na vaš računalnik morate imeti dostop do interneta ter morate imeti skrbniške pravice. Pokličite nas in dogovorili se bomo za nadaljni potek povezave.

Z oddaljeno pomočjo lahko nemoteno delujemo po celi Sloveniji brez prihoda na lokacijo.

Oddaljena pomoč